Het Wandelcafé om je prestatie door te spoelen

Na een dagje stevig stappen voor het goede doel moet de innerlijke mens aangesterkt worden. Hiervoor kun je terecht in het gezellige Wandelcafé in Domein De Vesten aan de start en finish van elk parcours. Het wandelcafé is speciaal voor alle deelnemers, maar ook supporters zijn meer dan welkom!

Het Wandelcafé is open van 9 uur ‘s morgens tot 21 uur ’s avonds omdat iedere deelnemer, of die nu snel of traag stapt, het recht op een warme nababbel met een hapje en drankje.

Onze vrijwilligers maken huisbereide spaghetti voor de Pastaparty. Deze schotel is ideaal om snel weer op krachten te komen. Ook aan de vegetariërs onder jullie hebben we gedacht en bieden we tevens een spaghetti  zonder vlees en met extra groentjes aan.

Met een uitgebreide drankenkaart en aandacht voor de streekbieren vindt iedereen bovendien het perfecte drankje bij zijn spaghetti.

Openingsuren

  • Van 9 uur tot 21.00 uur
  • Exclusief op 26 april 2020
  • Open voor deelnemers en supporters
  • Domein De Vesten, Kanaalweg 6, Laakdal

Leer meer over ons goed doel in het Wandelcafé

Zoals je weet stappen we met Walk 4 Charity elk jaar voor het goede doel Cunina. Deze ontwikkelingsorganisatie uit Geel is actief in zes landen, waar ze het onderwijs stimuleert met individuele peterschappen en het bouwen van schoolinfrastructuur.

Tijdens de vorige edities steunden we projecten in Nepal en Oeganda. Deze keer steunen we projecten in Haïti en Oeganda. Houd onze website of Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie!

Alle details van onze nieuwe projecten kun je bekijken in het Wandelcafé. Hier vind je ook alle algemene informatie over de werking van Cunina.