Lekkere en voedzame bevoorradingsposten voor onderweg

Een langeafstandswandeling is een serieuze uitdaging voor je lijf en leden. Het is niet voldoende om een minimum aan training te hebben, maar je moet ook om  tijdens de wandeling voldoende voedingsstoffen en vocht binnen krijgen. Gelukkig heeft  Walk 4 Charity hier aan gedacht en lassen we regelmatig een rustmoment in met een uitgebreide bevoorradingspost.

Voor de 44 km kan je behalve bij de start en finish onderweg nog vier bevoorradingsposten vinden. En niet zomaar een bevoorrading, maar steeds op maat van de afstand die je al hebt afgelegd en nog moet afleggen. Zo vul je je reserves aan en tank je kracht voor het volgende stuk.

Ook de wandelaars van de 24 km mogen zich verheugen op een lekkere tussenstop. Het is een ideaal moment om even uit te blazen en samen met vrienden of familie te genieten van de prachtige omgeving zonder dat het zomaar voorbij glijdt.

Wie voor de 14 of de 7 km kiest, heeft  jammer genoeg geen bevoorrading onderweg. Maar zij kunnen na de wandeling terecht in ons Wandelcafé om te smullen van onze huisbereide spaghetti  en te klinken met één van de befaamde streekbieren.

De uitnodiging voor het Wandelcafé geldt uiteraard ook voor al onze andere deelnemers!

Bevoorrading 44 km

  • Post 1 (11 km): broodje, energy bars + frisdrank, koffie & thee
  • Post 2 (19 km): versgemaakte soep + frisdrank
  • Post 3 (27 km): fruit, energy bars + frisdrank
  • Post 4 (36 km): fruit, energy bars + frisdrank, koffie & thee

Bevoorrading 24 km

  • Post 1 (13 km): fruit, energy bars + frisdrank, koffie & thee

Waar zijn onze bevoorradingen gelegen?

Voor onze bevoorradingsposten gingen we bewust op zoek naar leuke plekjes onderweg waar je ook droog kan zitten en eventueel naar toilet kan gaan. Daarom klopten we aan bij plaatselijke verenigingen en lokale handelaars. 

Als je halfweg de wandeling van 44km bent, kan een grotere honger wel eens toeslaan of wil je extra uitrusten. Je stopt dan toevallig bij fiets- en wandelherberg Mie Maan waar je bovenop onze bevoorrading ook vlot kan aanschuiven voor een stevige wandellunch.

De verspreiding van de bevoorradingen is gelijkmatig verdeeld over de afstanden, zodat je steeds ongeveer dezelfde afstand moet afleggen om de volgende post te bereiken. Wil je weten waar exact en welke etablissementen er meewerken? Klik dan door naar onze pagina met de map van het parcours.