Het Wandelcafé om je prestatie door te spoelen

Na een dagje stevig stappen voor het goede doel moet de innerlijke mens terug aangesterkt worden. Daarvoor kan je voor en na je prestatie terecht in het gezellige Wandelcafé dat aan de start en finish in Domein De Vesten voor alle deelnemers, maar ook supporters, wordt ingericht.

Met openingsuren van 9h ‘s morgens tot 21h ’s avonds belooft het een lange dag te worden, maar iedere deelnemer, of die nu snel of traag stapt, heeft het recht op een warme nababbel met een hapje en drankje.

Om de rammelende magen op te vangen, koken onze vrijwilligers huisbereide spaghetti voor een heuse Pastaparty. Deze schotel is ideaal om snel terug op krachten te komen, maar is bovenal superlekker! Ook aan de vegetariërs onder jullie hebben we gedacht en bieden we tevens een spaghetti  zonder vlees en met extra groentjes aan.

Uiteraard vergeten we de dorstige kelen niet. Met een uitgebreide drankenkaart en aandacht voor de streekbieren vindt iedereen wel de perfecte compagnon bij zijn spaghetti.

Openingsuren

  • Van 9h tot 21h
  • Exclusief op 30 april 2017
  • Open voor deelnemers en supporters
  • Domein De Vesten, Kanaalweg 6, Laakdal

Leer meer over ons goed doel in het Wandelcafé

Zoals je weet stappen we met Walk 4 Charity elk jaar voor het goede doel Cunina. Deze ontwikkelingsorganisatie uit Geel is actief in 6 landen, waar ze het onderwijs stimuleert met individuele peterschappen en het bouwen van schoolinfrastructuur.

Tijdens de eerste editie ging de opbrengst naar de heropbouw van Nepal, na de dubbele aardbeving in 2015. De tweede editie stond dan weer in het teken van de bouw van een slaapzaal voor 250 jongens in Oeganda.

Dit jaar zetten we onze schouders terug onder een project in Nepal, namelijk de bouw en inrichting van de Green Village, een ecologisch toeristenverblijf én stageplaats voor de horecaleerlingen.

Alle details van dit project kan je bekijken in het Wandelcafé met daarnaast de algemene info over de werking van Cunina.