Kort maar krachtig: het parcours van 5km

Genieten van het groen rond de Kleine Laak met dit korte parcours, zelfs met de rolwagen.

Inschrijven

Wandelen door veld en bos met het parcours van 15km

Een prachtige wandeling voor jong en oud met net voldoende uitdaging voor de kuiten!

Inschrijven

Voor de gevorderde wandelaars hebben we het parcours van 44km

Gerhagen, Averbode, Hertberg, wie voor de 44km kiest ziet weiland, naaldbos en heide passeren.

Inschrijven

Het parcours van Walk 4 Charity

Voor de vierde editie van Walk 4 Charity mag je kiezen uit vier verschillende afstanden (5, 10, 20 & 44km) met voor iedereen een uitdaging op maat en volledig bewegwijzerde parcours. De omgeving blijft in de prachtig groene grensstreek tussen Antwerpen en Limburg.

We starten opnieuw in Laakdal met als startplaats Domein De Vesten. Van daaruit openen we de poort naar het rijke hinterland van de zuiderkempen. Trichelhoek, Gerhagen, Averbode, Hertberg, wie voor de 44km kiest ziet moeras, weiland, naaldbos en heide passeren.

Wie 44km nét iets te veel van het goede vindt, kan kiezen voor de 20km. Je mag de kuiten alvast insmeren voor een prachtige tocht doorheen de prachtige Netevallei, met een schitterend stukje over de Netedijk.

De recreatieve wandelaar zal ongetwijfeld zijn of haar gading vinden in het parcours van de 10km. Een wandeling die je door het rijke stukje groen van de Trichelhoek stuurt. Goede wandelschoenen zijn hier aangeraden, want Trichelhoek is een nat stukje bos.

Maar ook de wandelaars van de 5km leggen we in de watten. Zij kunnen, zonder hun voeten nat te maken, genieten van het groen rond de Kleine Laak.

Hoe al deze routes precies lopen, ontdek je op onderstaande map*. Klik op het icoontje linksboven op de map om meer informatie te zien.

Gedreven wandelaars kunnen op deze pagina ook de GPS-bestanden* voor elke route downloaden.

* map en GPS-bestanden bevatten nog de parcours van de editie 2017. Een update zullen we online plaatsen begin februari 2018.